Ablak hőszigetelés Kelenföld, ablak hangszigetelés 11. kerület

Eljött az ideje, hogy a 11. kerületben régi ablakát egy jobban szigetelő, korszerűbb ablakra cserélje, de nincs pénze egy új ablakra? Akkor a legjobb helyen jár, mert cégünk ablak hőszigeteléssel és ablak hangszigeteléssel foglalkozik, melyet egy speciális eljárással készít el ügyfeleinek. Vállaljuk régi ablakok hőszigetelését a speciális Duplo ablakszigeteléssel, mely egy 4 vagy 6 mm vastag üvegtáblából áll és az eljárásnak köszönhetően önállóan is nyitható. Ugyan ezt az eljárást alkalmazzuk hangszigeteléssel kapcsolatban is. Weboldalunkon megnézheti kisfilmjeinket és referenciáinkat az ablak hőszigeteléssel és hangszigeteléssel kapcsolatban!

Amennyiben kérdése merülne fel, tekintse meg honlapunkat, ahol a leggyakoribb kérdéseket összegyűjtöttük az érdeklődök számára vagy keresse szakképzett kollégáinkat elérhetőségeinken.

Kelenföldhöz közeli cégünk 1991 óta forgalmazza a Német Duplo-Duplex rendszert, ami kiváló minőséget jelent az ablak hő-, és hangszigetelésére.
Az elmúlt időszakban át- és megvettük a rendszert, így ma már mi szállítunk Németországba is. Ha meggyőztük, várjuk szeretettel hívását, hogy az Ön otthonában is hő-, és hangszigetelő ablakok őrízzék az otthon nyugalmát!

Cím
Rákóczi út 43., Budapest, 1203
Név
Duplo-Duplex Kft.
Telefon
06-1/283-2408
Mobiltelefon
06-20/533-9164