Könyvelés, bérszámfejtés 11. kerület

XI. kerületi könyvelőirodánk célja, hogy könyvelése pontos és precíz legyen, bérszámfejtését minden igényt kielégítően készítsük el. A ránk bízott könyvelést mindig naprakészen tartjuk, munkatársaink a bérszámfejtést, adótanácsadást több, mint tíz éves gyakorlattal, folyamatos továbbképzéseken szerzett tudással végzik. A cégalapítástól a végelszámolásig számíthat munkánkra.

Munkatársaink több, mint 10 éves tapasztalattal, folyamatosan frissített ismeretekkel látják el a könyvelési feladatokat, célunk, hogy a könyvelésen belül minden szolgáltatást magas színvonalon biztosítsuk a bérszámfejtéstől az adóbevallások időben történő elkészítéséig! Szívesen segítünk induló vállalkozások részére is, de ha már több éve működő cégének keres könyveléssel foglalkozó partnert, ebben az esetben is rendelkezésre állunk!

Vállalkozása sikerességének érdekében a könyveléssel kapcsolatban állandó kapcsolattartásra törekszünk, a felmerült problémákra mindig közös megoldást keresünk. Könyvelést, bérszámfejtést kezdő vállalkozások részére is vállalunk.